Schrijf ook een bericht!

pagina 1 van 4 (53 berichten)
   
Volgende pagina ->

Naam : Monica Post
Datum : 21-08-2017 om 10:53

Veel dank dat we een week op jullie terrein mochten verblijven. We hebben genoten van het comfort van het huisje (ondanks - of dankzij - het iets mindere weer), de weidsheid van jullie terrein en van de omgeving.

We wensen jullie veel geluk en wie weet tot ziens!

Niek & Monica, Lisa & Sofie uit Amsterdam
Naam : Annette Michel en Mitchel
Datum : 16-08-2017 om 18:47

Lieve Joop en Akke

We hebben het heerlijk bij jullie gehad ,wat een mooie rustige omgeving en toch iedere dag wat moois gezien in de omgeving
We hebben ons zeer welkom gevoelt bij jullie en wat waren de kamers mooi ruim en op het balkonnetje was het heerlijk vertoeven
Hoop dat jullie de foto's van de drone binnen hebben gekregen anders is er weer wat misgegaan maar dan hoor ik het nog wel
Groetjes van Annette Michel en Mitchel
Naam : Arthur en Lydia
Datum : 05-08-2017 om 21:18

Lieve Joop en Akke.
We zijn vanochtend weer veilig thuisgekomen na een heerlijke week in jullie sfeervolle gite.
Mooie rustige omgeving ,lekker zwembad en bedankt voor jullie gastvrijheid
Groeten Arthur,Lydia, Anouk en Tony van Gemert
Naam : Koos en Anita
E-mail : E-mail me
Datum : 13-06-2017 om 20:52

Leave Joop en Akke,

Wy binne wer werom fan 3 wiken Frankryk, mei de prachtige start by jim op jim "landgoed". Wat ha wy genoaten van jim prachtige plak, jim gastfrijheid, de rest en de romte en nachts de geweldige stjerrenhemel. It wie fantastysk.

Tankjewol!!

Leafs
Koos en Anita

Lieve Joop en Akke,

Wij zijn weer terug van 3 weken Frankrijk, met de prachtige start bij jullie op jullie "landgoed". Wat hebben wij genoten van jullie prachtige plek, jullie gastvrijheid, de ruimte en de rust en 's nachts de geweldige sterrenhemel! Het was fantastisch!

Dankjewel!

Liefs
Koos en Anita
Naam : Wilbrord Peters
E-mail : E-mail me
Datum : 08-09-2016 om 19:43

Beste Akke en Joop,

We zijn al weer enkele weken aan het werk en onze kinderen zijn deze week weer met school begonnen. We kijken terug naar een geweldige vakantie.
Het is zeker een aanrader voor andere gezinnen, de rust van de omgeving en voor de kinderen het zwembad en de trampoline. S'avonds na het eten een rondje door jullie tuin, spelen met Kalle( hij kreeg geen genoeg van de stokken ophalen, die hij dan weer braaf terug bracht). S'morgens even naar de bakker in het dorp en de gezellige Marktjes in de omliggende dorpen, ook het vuurwerk van 14 augustus was een spektakel
Kortom we hebben genoten en kunnen er weer even tegen.
Groetjes Wilbrord, Jolanda, Selena, Anna en Julian
Naam : Marco, Cinthia, Mikai en Julie
Datum : 15-08-2016 om 21:21

Lieve Joop en Akke,

Ontzettend bedankt voor de heerlijke drie weken vakantie bij jullie! De kinderen en wij hebben genoten van het heerlijke weer, het prachtige domein en natuurlijk jullie gastvrijheid. De kinderen vonden het spelen met de andere kinderen, het zwemmen en het spelen met jullie hond Kalle helemaal super!

Veel geluk en plezier nog daar in Saint Saud en wie weet tot ziens!

Groetjes Marco, Cinthia, Mikai en Julie
Naam : Sandra,Arno, Elise, Mick
Datum : 14-08-2016 om 16:55

Beste Joop en Akke,

We hebben twee heerlijke weken bij jullie gehad. Wat een prachtige plek. Ontspannen sfeer. De kinderen hebben zich heel goed vermaakt met de andere kinderen die er waren en natuurlijk met jullie hond Calle. Het zwembad, speeltoestel, trampoline en gewoon lekker rommelen op jullie terrein vonden ze prachtig! Het bakkertje, slager en supermarktje op loopafstand is heel handig. Een dagje naar het meer of naar het klimbos is zeker een aanrader. Bedankt voor jullie gastvrijheid!
Naam : Hannie en Ans
E-mail : E-mail me
Datum : 04-07-2016 om 20:38

Lieve Joop en Akke,
Het was fijn weer een weekje bij jullie te zijn. Het weer was ons gunstig gezind zodat we ook nog wat werkzaamheden voor jullie konden doen.
Als afwisseling leuke markten en plaatsjes bezocht en de Grotten van Villar bekeken. Kortom de omgeving heeft genoeg te bieden en de natuur, zowel op het landgoed als daarbuiten is lieflijk met veel bossen.
Een rustige plek en een prettig appartement waar het heerlijk vertoeven is. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en komen zeker nog eens terug.
Naam : martijn schrijvers
Datum : 24-08-2015 om 22:18

Beste Joop en Akke,

Wij willen jullie bedanken voor een fantastische week in juli. We waren met twee stellen met 5 kinderen, die alle ruimte hadden in het zwembad, trampoline en de speelweide. Het heerlijk rustgevende uitzicht over het groen van de dordogne was een verademing ten opzichte van ons drukke stadsleven. Ook hebben we veel plezier beleefd aan de culturele dingen in de buurt: historische grotten, oude plaatjes en mooie kastelen. Een echte aanrader vonden wij het klimparcour dat vanaf 4 jaar en ook volwassen erg leuk was.

met vriendelijke groet,

Martijn, Bianca, Amber, Finn en Jort
Naam : Frans en Jeanette Verstraten
Datum : 20-08-2015 om 09:25

Op onze trektocht door Frankrijk verbleven wij 4 dagen met de caravan op het landgoed van Joop en Akke. Een heerlijke plek vlak bij een typisch Frans dorpje met bakker en restaurants om de hoek.
Prachtige heuvels, heel erg groen en veel natuur. Grote bomen zorgen voor schaduw. s'Nachts de uilen en een heldere sterrenhemel, overdag veel te doen: markten, zwemmeer en romantisch Brantome om te bezoeken. 4 Dagen was te kort, maar we hebben erg genoten.
Naam : Kim, Bjorn, Abel, Tjerk en Olaf
Datum : 12-08-2015 om 23:28

Dag Joop en Akke,
We zijn veilig thuis aangekomen na 1 dag rijden, dat ging helemaal prima met de drie jongens op de achterbank.
Wij hebben ook weer een hele fijne tijd bij jullie gehad, de tweede keer dat we onze vakantie bij jullie hebben doorgebracht. Dit keer 2 weken in Four, een fijn, ruim huisje, lekker koel binnen als het erg warm is. De kinderen hebben genoten van de trampoline, het speeltoestel, het zwembad, de fijne tuin en natuurlijk jullie lieve hond Kalle. Ook vonden onze vrienden Hans en Marije het erg fijn op de camperplaats die jullie hebben, uniek rustige plek zeiden zij ook.
Jullie domein ligt prachtig, het uitzicht is geweldig, en ook 's nachts bij vallende meteorieten is de trampoline een fijne plek om liggend helemaal in het donker dit te aanschouwen.
Dank jullie wel voor de fijne vakantie, dat we terugkomen voor een 2e keer zegt natuurlijk al genoeg, maar desalniettemin ook nog via deze weg: we hebben het heerlijk gehad!
Groeten, Kim, Bjorn, en Abel, Tjerk, Olaf
Naam : Kleis, Gerda en Noa van der Singel
E-mail : E-mail me
Datum : 07-10-2014 om 20:36

Hallo Joop en Akke!

Het is alweer even geleden en de bladeren waaien hier inmiddels behoorlijk van de bomen, maar we kunnen nu lekker nagenieten van onze vakantiefoto's! We hebben een prachtige week bij jullie in de Gite Four gehad. Noa heeft zich heerlijk uitgeleefd op de trampoline en in het zwembad en we hebben de bezienswaardigheden uit de omgeving een voor een van ons wensenlijstje kunnen strepen!

We hadden ook echt prachtig weer, dus lekker luieren en tot rust komen was ook prima!

Via deze weg nog heel erg bedankt en een echte aanrader voor iedereen die een mooi stukje Frankrijk wil zien!

met groet,
Kleis, Gerda en Noa van der Singel
Naam :
Datum : 03-10-2014 om 21:22

Naam : Aljan Schuurmans
E-mail : E-mail me
Datum : 28-08-2014 om 16:09

Naam : Marjanne Visser
Datum : 25-07-2014 om 17:26

Lieve familie van der Werf,

We hebben twee prachtige weken bij jullie gehad. Mooi weer en een geweldig knus huisje (pigeonnier). We hebben genoten van de prachtige omgeving en jullie gastvrijheid. De watervallen en het kano varen in Brantome waren echt uniek. De kids hebben het nog steeds over jullie, het mooie zwembad en de hond Calle.
Ontzettend bedankt voor deze twee heerlijke weken!!!!

Groetjes:
Marjanne, Hester, Rutger, Berber en beppe Jikke!!!!
 

  pagina 1 van 4 (53 berichten) Volgende pagina ->
Schrijf ook een bericht!


Powered by phpGB ©